Deel dit artikel
-

Een Netflix voor Lego

Ondernemers Stijn Bransen (24) en Koen van der Donk (23) zijn naar eigen zeggen de Netflix voor Lego begonnen. Bij Buildm kan voor een vast bedrag per maand Lego gehuurd worden.

Lego is relatief duur speelgoed, en leent zich dankzij het lage gewicht goed voor verzending, daarnaast is het voor ouders een dure en weinig duurzame bezigheid om veel Lego sets zelf te bezitten, aldus Bransen en Van der Donk

Leden van Buildm stellen een wensenlijst samen, aan de hand daarvan zorgt Buildm dat de Lego op een optimale manier over de leden wordt verdeeld.

Momenteel kunnen alleen mensen met een Nederlands adres lid worden. Het doel is om Buildm snel internationaal uit te breiden.

Deel dit bericht

4 Reacties

Seb

Met het huidige aanbod gaat dat geen succes worden. Voor datzelfde maandbedrag kun je een heleboel kant en klare lego doosjes kopen én houden 😉

Sjoerd

Inderdaad erg prijzig om 1 of 2 setjes per maand te mogen huren. Voor dat geld koop je praktisch een doos per maand en is dat voor altijd van jou. Wat is de toegevoegde waarde eigenlijk? (Straks ook een Netflix voor Duplo, Playmobil, Cars auto’s en meer) Ga dan lekker naar Marktplaats.nl : goedkoper en voor de heb.

Sensationair

Het is een prachtig idee maar inderdaad veel te duur. Op marktplaats koop je hier hele dozen voor van mensen die de nummertjes niet te veel interesseert.

anna

doet mij denken aan die hype van 2000. toen begon een stel Nyenrode boys een webwinkel sigaren online. nooit meer iets van gehoord. die dachten toen dat sigarenmannen dit online zouden willen kopen. nu misschien wel, maar toen zeker niet. je markt kennen is iets anders dan iets verzinnen en in aantallen denken.
er is al zoveel gratis te verkrijgen en steentjes verkoop je nu per kg op Marktplaats. de steentjes van mijn broer die er in de jaren zestig mee speelde verkocht voor paar tientjes….3 bananendozen vol met vintage spul, maar het moest snel weg. dus dit is een kansloze actie zonder goede voorbereiding. zal technisch, seao matig en design wel gelikt zijn, maar je kunt je even zo goed met kansrijkere markten bezighouden dan dit

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond