Deel dit artikel
-

Nominaties LOEY Talent Award bekendgemaakt

De Stichting LOEY presenteert de zes meest talentvolle online ondernemers van Nederland. Zij ontvangen een nominatie voor de LOEY Talent Award 2018.

Tot de kanshebbers voor de gewaardeerde prijs behoren: Sjuul Berden (United Wardrobe), Thijs Bosgoed (BuyBay), Milan Daniels (Otrium), Paul Eggink (Temper), Joep Gommers (EclecticIQ) en Charly van der Straten (Charly Cares).

De LOEY Talent Award wordt uitgereikt aan een ambitieuze online ondernemer die groei en innovatie bewerkstelligt en hiermee anderen in de Nederlandse online industrie inspireert. Een panel van experts heeft alle door het publiek aangedragen ondernemers beoordeeld op hun bewerkstelligde groei, innovatie en inspiratie. Daarbij is de nadruk gelegd op de ontwikkeling die de ondernemer heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren.

Het panel gaat de genomineerden een voor een spreken om een beter idee van hun ondernemerschap te krijgen. Uiteindelijk gaan er drie door naar de finale van de LOEY Talent Award. Die vindt plaats op woensdag 12 september.

Daar krijgen ze de kans om zichzelf voor te stellen aan meer dan tweehonderd van Nederlands beste online ondernemers tijdens de LOEY Awards-uitreiking. Het publiek zal dan via een sms-stemronde de winnaar bepalen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond