Deel dit artikel
-

Nu in totaal 20 pakket- en briefautomaten in Tilburg

Sinds 1 mei staan er twintig pakket- en briefautomaten van PostNL in Tilburg, tot voor kort waren dit er 14. PostNL breidt hiermee de proef met de automaten verder uit. Met de pakket- en briefautomaat kunnen consumenten 7 dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen.

De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere lockers in verschillende formaten voor pakketten.

PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met 15 automaten in Almere. In 2017 volgden Zuid-Limburg en Tilburg.

Om op grotere schaal inzicht krijgen in de keuzes die een gebruiker maakt bij het ontvangen en verzenden van pakketten, breidde PostNL de proef begin 2018 ook nog eens uit naar Breda en Amersfoort. In het najaar van 2018 volgden Den Haag, Amsterdam, Hardinxveld-Giessendam, Stein, Nijmegen en Zwolle. Begin 2019 voegde PostNL hier Zaandijk en Harderwijk aan toe.

Vorige maand breidde PostNL de proef uit met 8 extra pakket- en briefautomaten in Sittard. Met de 6 nieuwe automaten in Tilburg komt het totaal nu op 85 pakket- en briefautomaten in Nederland.

Foto Post NL

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond