Deel dit artikel
-

Nu.nl voegt zeven nieuwe bijlagen toe

Deze week verschijnt iedere dag van de week een nieuw katern op de voorpagina van NU.nl. Het katern Overig maakt plaats voor verdiepende bijlagen over onder andere auto, gezondheid, eten en drinken en werk. De bijlagen worden gemaakt door de redactie van NU.nl, in samenwerking met verschillende tijdschriften.

Hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman spreekt over online minitijdschriften.

De week wordt afgetrapt door het katern Werk. Op dinsdag staat Gezondheid op de voorpagina. U.nl werkt op dit thema samen met het tijdschrift Flow en Gezondheidsnet, de grootste gezondheidssite van Nederland. Woensdag staat in het teken van Geld, met aandacht voor alles wat speelt op gebied van persoonlijke financiën. Elke donderdag staat het katern Auto op de voorpagina. Hier wordt alles rondom autonieuws en mobiliteit gepubliceerd, in samenwerking met Autoweek.

Vlak voor het weekend besteedt NU.nl aandacht aan Eten en drinken, met artikelen over trends en inspiratie voor in de keuken. Zaterdag is wetenschapsdag, in samenwerking met het populairwetenschappelijke tijdschrift Quest, en zondag staat het katern Wonen op de voorpagina.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond