Deel dit artikel
-

Omoda opent winkel in Rotterdam

Omoda opent, na maanden verbouwing van de locatie aan de Karel Doormanstraat, zijn achttiende filiaal en doet dat in Rotterdam.

Het 500 vierkante meter grote pand ligt op de kruising van de Karel Doormanstraat en de Van Oldenbarneveltstraat. Voor de Zierikzeese schoenenwinkel is dit het grootste filiaal dat het ooit in gebruik nam.

Formeel ging het pand afgelopen weekend al open. De officiële opening is komende zaterdag.

“Rotterdam is één van de grootste steden van Nederland en het is belangrijk om ook daar aanwezig te zijn. In en rond Rotterdam wonen al veel trouwe klanten, die nu online en offline kunnen shoppen”, aldus de winkel in een persbericht.

“Online en offline komt steeds dichter bij elkaar. Zo is het mogelijk om online de winkelvoorraad te checken en artikelen te reserveren in de winkel. In de winkel kunnen, bij bijvoorbeeld afwezigheid van maat of kleur, artikelen meteen naar klanten thuis worden gestuurd.”

Met uitzondering van Meppel, Gouda en Amersfoort bevinden de meeste winkels van Omoda zich in het zuiden van het land. De meest zuidelijke locatie is die in Antwerpen, tevens de enige buitenlandse.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond