Deel dit artikel
-

Omzet CB 2018: 90 miljoen euro

Logistiek dienstverlener CB boekte over 2018 een omzet van negentig miljoen euro en realiseerde daarmee een winst voor belasting van elf miljoen euro.

Het vanmiddag gepubliceerde jaarverslag laat ook zien dat het bedrijf uit Culemborg zeven miljoen pakketjes verscheepte voor zijn opdrachtgevers. Dat is dertien procent meer dan in 2017. De hoeveelheid internationale verzendingen nam met veertig procent toe.

De logistiek specialist werkt veelal voor de mediasector, makers van uitgeverijen, boekhandels en online aanbieders van boeken.

Met het oog op de toekomst investeert CB actief in diversificatie van zijn aanbod. In 2017 verwierf het de helft van de aandelen in digitaal printbedrijf Printforce. Klanten vragen namelijk naar snellere productie- en levertijden, een hogere kwaliteit en meer internationale boeken via Print on demand (PoD).

Ook werden de opslag- en distributieactiviteiten van medische hulpmiddelen verder uitgebouwd. De omzet van CB’s label Hulpmiddelbezorgd.nl is ruim verdubbeld. Met het nieuwe logistieke specialisme wil het kunnen inspelen op vergrijzing.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond