Deel dit artikel
-

Online autodealer CarFY eerste gebruiker Rabo Safe2Pay

Online autodealer CarFY wordt het eerste bedrijf dat de nieuwe betaaldienst Rabo Safe2Pay gaat gebruiken voor betalingen van occasions tot 50.000 euro.

Bij de CarFY webshop, onderdeel van DAGO Autogroep, kopen mensen in een paar stappen een occasion. Met de nieuwe betaaldienst maakt de koper het geld niet direct over naar de verkoper, maar wordt het tijdelijk vastgehouden door Rabo Safe2Pay. Alleen bij levering wordt het geld overgemaakt naar de verkoper.

Rabo Safe2Pay is in veel gevallen voordeliger dan bijvoorbeeld betalen met creditcard of achteraf betalen met AfterPay, zegt Rabo.

Rabobank ontwikkelde Rabo Safe2Pay samen met fintechpartner GoCredible. Deze levert onder meer de slimme digitale overeenkomsten voor de betaaldienst, waarin de betaalcondities tussen koper en verkoper worden vastgelegd en bewaakt.

 

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Wim - GoCredible

Met deze B2C betaaloplossing kun je je als ondernemer onderscheiden en transacties realiseren die voorheen niet mogelijk waren. Daarbij loopt de verkoper geen debiteurenrisico en heeft de koper geen risico van niet-levering. Zo horen transcties te gaan.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond