Deel dit artikel
-

Optimizers Group koopt Netivity

Netivity, waar ook Tweakwise onder valt, komt in handen van Optimizers Group. Tezamen bieden de bedrijven een breed dienstenpakket voor bedrijven die op internet verkopen, variërend van bevoorrading tot conversie-optimalisatie.

Qua portfolio vullen de bedrijven elkaar aan. Er is weinig overlap. Optimizers Group en investeerder Main Capital houden daarmee koers, want het is juist het doel om een breder pakket aan producten en diensten te leveren in de order-to-delivery keten.

De directeur van Netivity, Stefan van Opstal, zegt in een persbericht: “Wij zijn verheugd ons aan te sluiten bij Optimizers, omdat we verwachten dat hun sterke internationale aanwezigheid ons marktpotentieel zal vergroten. Ook hebben we een grote overlap in verticale focus, waarbij we verwachten onze e-commerceklanten te helpen met een all-in-one suite voor hun meest cruciale bedrijfsprocessen.”

De combinatie heeft een gezamenlijk omzetniveau van meer dan 16 miljoen euro in 2021 en groeit met een autonome omzetgroei van meer dan twintig procent.

De organisaties hebben gezamenlijk meer dan 130 medewerkers en delen een vergelijkbare organisatiecultuur. Het management van Netivity blijft aan boord en wordt aandeelhouder van de groep.

Bij de bekendmaking van de transactie deelden de partijen geen financiële details.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond