Deel dit artikel
-

Orange Belgium opent 5G voor al zijn postpaidklanten

Orange Belgium opent vanaf vandaag geleidelijk zijn 5G-netwerk in België, gebruik makend van het tijdelijke spectrum dat wordt toegestaan door regulator BIPT. Elke postpaidklant die daarvoor in aanmerking komt, ook die van het b-merk hey!, zal volgens het bedrijf een veel snellere netwerkervaring kunnen ontdekken.

Orange activeert geleidelijk aan 5G-sites in België, te beginnen in Antwerpen. Gent, de kust en de steden Brugge en Leuven zullen snel volgen, voordat de openstelling van de dienst in andere gebieden van het land wordt uitgebreid.

Orange, de op een na grootste telecomaanbieder van België, heeft in het afgelopen kwartaal netto 12.000 nieuwe kabelklanten verwelkomd. Het kwartaal werd gekenmerkt door agressieve campagnes en eindejaarsgeschenken van concurrenten.

Er waren het afgelopen kwartaal 24.000 nieuwe mobiele postpaidklanten. Daardoor steeg het totale aantal abonnees tot 2,7 miljoen.

Volgens CFO Antoine Chouc was 2021 een moeilijk jaar. De omzet steeg niettemin met 5,3 procent procent tot 361,4 miljoen euro. De omzet uit retaildiensten volgde een vergelijkbare trend en steeg met 5,7 procent, voornamelijk dankzij de hogere omzet uit convergente diensten. De verkoop van apparatuur steeg dankzij de sterke vraag tijdens de eindejaarsperiode.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond