Deel dit artikel
-

‘Pakketbezorgers slaan adressen bewust over’

Pakketbezorgers lijken vanwege de extreme drukte soms bewust huisadressen over te slaan. Dat zegt Jos Bos van The Read Shop in Lelystad tegen Omroep Flevoland.

De boekhandel is tevens pakketafhaalpunt en Bos krijgt de laatste tijd tientallen pakketjes die eigenlijk bij mensen thuis bezorgd hadden moeten worden.

‘Het lijkt echt steeds meer te gebeuren dat bezorgers de moeite niet nemen langs te gaan bij de geadresseerde, maar direct naar mij toe rijden’, vertelt Bos.

Om iets te verdienen kan een pakketbezorger niet langer dan 2,5 minuut aan een adres besteden. Vooral in hoogbouw zijn bezorgers doorgaans meer tijd kwijt.

Er wordt momenteel veel geklaagd over pakketbezorgers die geen moeite meer nemen om aan te bellen, pakketjes voor de deur laten staan of onder de deurmat leggen.

Deel dit bericht

1 Reactie

theodoor

Als je ziet wat voor malloten die pakketbezorgers vaak zijn is deze vossenstreek ook niet zo verwonderlijk toch? Uit alles wat hun doen blijkt dat deze irritantelingen enkel aan hunzelf denken en alles voor zichzelf doen; kan je ook goed terug zien in hun belabberde rijstijl vaak “ik ik ik ik, iedereen aan de kant”.

Zou wel eens willen weten welke “manager” of welk “team” er verantwoordelijk is voor dit hele gedoe en onaangepaste gedrag; vervolgen die hap, en zwaar ook, zo brengt men bewust de levens van burgers in gevaar enkel voor wat winst onder het mom van “efficientie”.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond