Deel dit artikel
-

Partout bouwt nieuwe site Toverland

Partout digital native agency uit Eindhoven gaat de nieuwe website van attractiepark Toverland bouwen.

De nieuwe site wordt naar verwachting begin 2018 opgeleverd. Bureau Partout d.n.a. uit Eindhoven wil de beleving van Toverland, voor en tijdens het bezoek, overbrengen naar de site. Algemeen gesproken wil het attractiepark uit Sevenum zijn site naar een hoger plan trekken, meer van deze tijd maken.

De timing van de herlancering van de site berust niet op toeval. Toverland opent in de loop van 2018 twee nieuwe attracties, onderdeel van een nieuw themagebied, en hoopt daarmee aanmerkelijk meer bezoekers naar het park in Limburg te lokken. Het gaat om een wing coaster van de Zwitserse fabrikant Bolliger & Mabillard en een boat ride van de firma Mack Rides uit Duitsland, zoals dit voorjaar bevestigd aan weblog Looopings.

Toverland, onderdeel van de Gelissen Group, hoopt in 2020 een miljoen bezoekers te verwerken en de omzet te hebben verdubbeld tot rond de vijftig miljoen euro. Een van de middelen om dat te realiseren zou de bouw van een eigen hotel zijn. Eigen online statistieken verklapten afgelopen jaren al of en hoeveel animo daarvoor zou zijn.

Deel dit bericht

1 Reactie

van Deurzen

Mag ik ook zo een sponsor bericht neerzetten voor een app of site die ik ga bouwen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond