Deel dit artikel
-

Picnic eind deze maand in Eindhoven en Helmond

Na Tilburg en Breda vorige maand breidt online supermarkt Picnic in de provincie verder uit naar technologiehoofdstad Eindhoven en Helmond, nu de meest oostelijke stad waar het bedrijf actief is.

Vanuit Eindhoven en Helmond was er veel interesse in Picnic. Via sociale media kreeg het bedrijf meerdere verzoeken om er te starten. Vanaf vandaag kunnen toekomstige klanten in deze steden zich via de app inschrijven. Dat is de manier waarop Michiel Muller en zijn team in een nieuw gebied een vliegende start nastreven: app-installs aanwakkeren om vraag te peilen en direct de eerste klantengroep te pakken.

Eind mei gaat Picnic in Eindhoven de weg op met tien elektrische bezorgwagentjes en 25 bezorgers. In Helmond gaat het in eerste instantie om 8 wagentjes en 20 bezorgers. In de maanden na de start moet dit aantal groeien naar in totaal 40 bezorgwagentjes en 100 bezorgers.

De vier Noord-Brabantse steden worden bevoorraad vanuit het nieuwe distributiecentrum van Picnic in Eindhoven. Dit distributiecentrum is na Nijkerk, Utrecht en Diemen het vierde van waaruit Picnic de boodschappen bezorgt en heeft een oppervlakte van 18.000 vierkante meter.

Picnic bedient inmiddels 125.000 klanten en is actief in veertig steden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond