Deel dit artikel
-

Platform wil ticketfraude te lijf gaan

Een nieuw online ticket bedrijf TicketDome wil fraudeurs en zwarthandelaren aanpakken en naar eigen zeggen alles doen om de handel in geldige tickets veilig en betrouwbaar te maken.

Omdat TicketDome niet wil dat verkopers dubbele commissie over een e-ticket in rekening brengen, betaalt de koper slechts 1 euro transactiekosten en 50 cent servicekosten per e-ticket. De kosten van een e-ticket worden lager naarmate meer kaarten worden gekocht.

Er zullen verder alleen tickets worden verhandeld voor prijzen tot maximaal 120 procent van de originele aankoop van de ticket. Om de betrouwbaarheid van de verkoper te verifiëren, controleert het platform de gebruiker (onder meer Facebookpagina, bankrekeningnummer, telefoonnummer) en kaartjes op naam evenement, prijs, datum, locatie en barcode.

Ticktedome.nl biedt ook een directe doorklikmogelijkheid naar de website van het evenement voor het geval er geen tickets beschikbaar zijn. Aanbieders en kopers kunnen verder hun wensen delen op meerdere Facebookpagina’s, waaronder die van het evenement.

Deel dit bericht

3 Reacties

Sjors

Dit is toch gewoon een slechte, ordinaire kopie van ticketswap.nl? Of zie ik dat verkeerd? De pricing is iets anders, maar dit gaat om zulke kleine hoeveelheden dat dit geen rol kan spelen lijkt me.

leonard wolters

Inderdaad een ripoff van ticketswap.

sabine

Beter goed gejat dan slecht verzonnen zeggen ze wel eens…..Dit is een kopie van TicketSwap…hopelijk worden ze snel doodmoe van het kopieren. Onbegrijpelijk dat jullie hier een artikel aan wijden alsof ze innovatief waren….. knap staaltje kopieer werk wel. :S

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond