Deel dit artikel
-

Randstad investeert in VONQ

Randstad Innovation Fund en investeerder Qmulus nemen een minderheidsbelang in VONQ, een Rotterdamse specialist op het gebied van online en digitale recruiting.

Hoeveel geld met de investering is gemoeid, houden de partijen voor zich. Het innovatiefonds van Randstad investeert doorgaans tussen de half en vijf miljoen euro en daarbij is in dit geval ook sprake. Dat bevestigt marketingdirecteur Ralph Brasker aan Emerce.

“We hebben dit jaar de omzet verdubbeld en er is nog een groot gebied te ontginnen. Als je groeit kun je ook sneller groeien”, klinkt het ambitieus vanaf de Westblaak. “In Nederland zijn we marktleider, in Europa mogelijk ook. Twintig procent van de campagnes via VONQ zijn al internationaal.”

De investering wordt gebruikt om zowel VONQ als online dienst Qandidate te verbeteren en internationaal uit te rollen. VONQ is in de markt bekend van zijn benchmarkdata, informatie waarmee bedrijven die personeel zoeken op de beste kanalen worden gewezen om online te zoeken. Dat systeem kan verder worden geautomatiseerd. Qandidate is een systeem om het recruitmentproces zelf te automatiseren.

VONQ heeft vijftig medewerkers, zit in Rotterdam, Amsterdam en Londen en bedient rond de zevenduizend zakelijke klanten, waaronder tweederde van de bedrijven aan de AEX.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond