Deel dit artikel
-

Reshift koopt BesteProduct.nl

Mediabedrijf Reshift uit Haarlem neemt review- en vergelijkingssite BesteProduct.nl over. Daarmee wordt het een volle zuster van Kieskeurig.nl.

Gisteren tekenden oprichter Niels Willems van de vergelijker uit Arnhem en directeur Paul Molenaar van Reshift het overnamecontract. Hoeveel geld met de overname is gemoeid houden de partijen voor zich.

Aan Emerce laat Willems weten: “We doen dit al dertien jaar zelfstandig en willen een volgende stap maken. Hoewel we steeds beter worden gewaardeerd door Google kan het bereik van maandelijks acht miljoen bezoekers van Reshifts titels ons verder helpen. In brede zin krijgen we er capaciteit bij.”

Zijn team bestaat uit tien vaste medewerkers en een grote flexibele schil van freelance medewerkers. Onder Reshift zal noch de naam en bezetting noch de koers wezenlijk wijzigen.

Paul Molenaar zegt: “BesteProduct.nl is net als Kieskeurig.nl een vergelijker maar helpt consumenten op een andere manier met veel eigen testen en informatie. Kieskeurig.nl levert onafhankelijke en gecontroleerde gebruikersreviews. Met de combinatie van die twee sterke proposities kunnen we consumenten nog beter helpen bij, niet alleen waar je producten koopt, maar vooral ook welk product.”

Het bedrijf uit Arnhem is actief met een beperkt aantal productcategorieën maar onderscheidt zich met kwaliteitsrecensies. De testen zijn onder meer wekelijks te zien in kranten van uitgeverij De Persgroep Nederland, waaronder het AD.

Reshift is naast Kieskeurig.nl ook eigenaar van de titels Computer!Totaal, Computer Idee, InsideGamer, PCM en Zoom.nl.

Foto: Per Gosche (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Hans de Ligt - Doctor Dialogue

Proficiat beiden met deze logische en slimme stap naar meer en kwalitatieve content! Succes Niels en Paul.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond