Deel dit artikel
-

SAP opent Mobile Innovation Lab

SAP Nederland heeft het Mobile Innovation Lab officieel geopend. Hier worden de mogelijkheden van haar technologie getoond en werkt SAP met klanten en partners aan innovaties.

Onder andere Stichting Alzheimer Nederland gaat binnenkort samen met SAP en technologiepartners in het mobiele ontwikkelcentrum aan de slag. Ook Waterwatch Cooperative heeft interesse getoond.

SAP lanceert twee tours rondom het Mobile Innovation Lab: S/4HANA Discovery Tour en SAP Leonardo NOW Tour. Tijdens de S/4HANA Discovery Tour toont SAP in diverse workshops de mogelijkheden van het (S/4)HANA-innovatieplatform. Tijdens de SAP Leonardo NOW Tour zetten SAP en haar partners binnen enkele dagen vruchtbare ideeën om in MVP’s (minimal viable products).

Het Mobile Innovation Lab heeft het formaat zeecontainer en kan per vrachtwagen vervoerd worden. Het lab is de opvolger van de Run Live Truck, het vorige mobiele innovatiecentrum. Ten opzichte van de Run Live Truck is het lab luxer uitgerust en is de ruimte fors toegenomen.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond