Deel dit artikel
-

Smart tv’s Philips krijgen programmatic videoreclames

Nieuwe televisies van TP Vision Philips krijgen ruimte voor adverteerders om persoonlijke videocommercials te tonen.

Hiertoe heeft de maker van Philips-tv’s een overeenkomst gesloten met Improve Digtal, dat met zijn full-stack platform 360 Polaris de technologie levert voor in-streamcommercials.

Improve Digital zal Philips ondersteunen in het verkopen van hun Smart TV inventaris, en maakt het voor de fabrikant zo mogelijk om een nieuwe inkomstenstroom te genereren.

Dit is nieuwe materie voor beide partijen. Philips gaat reclame in zijn smart tv-interface tonen en Improve Digital werkt niet, zoals gebruikelijk, met een uitgever maar met een hardwareproducent.

De video-ads worden getoond als de gebruiker de tv-interface gebruikt en in de apps die vooraf op de televisie zijn geïnstalleerd. ze worden eerst in een kader weergegeven. Wanneer de gebruiker er op klikt wordt de video schermvullend.

HbbTV speelt hier geen rol in.

Foto: Eva van Ostade (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Dennis Eijs

Je neemt Netflix om verlost te zijn van, reclames, wat doet Philips dan? Die gaat doodleuk reclame introduceren aan de ‘smart’ kant van hun televisies. Open een app en krijg kostreclames over je heen. Oh, je ‘mag’ het wegzappen, aardig van ze he. Leuk dat ze willen verdienen aan hun TV’s nadat ze je die verkocht hebben, maar ik ben er niet van gediend. Gewoon een schakelaar dus om het geheel uit te schakelen, wat denken ze verdomme wel?

Erwin Boogert

Je kunt in de winkel bij de aanschaf ook proberen om fikse korting te krijgen. Aantal gezinsleden x contactfrequentie x CPM en dat in verhouding tot de levens-/gebruiksduur toestel + eenmalige privacybreukpremie (variabel, vul zelf in) en een jaarlijks gedetailleerd traffic- en profielenrapport.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond