Deel dit artikel
-

Snap begint losse verkoop Spectacles

Snapchat-brillen, de zogeheten Spectacles, liggen in Amerika nu gewoon in de digitale winkelschappen. De exclusiviteit is er vanaf. Het wordt reguliere business.

Na een proefperiode van maanden, waarbij verspreid over de VS pop-up verkoopautomaten met Snapchat-brillen verschenen, gaan de foto- en filmbrillen in de losse verkoop. Belangstellenden kunnen een bril, oplaaddoos en -kabel kopen bij Spectacles.com. Een bril kost 130 dollar.

Vooralsnog verkoopt Spectacles.com enkel aan klanten in Amerika. Of er ook internationale plannen zijn, is vooralsnog niet bekend. Snapchat doet altijd geheimzinnig, ook intern, over zijn roadmap.

Aan de financiële markt legt Snap de fotobril zo uit: ‘Het is onze manier om de camera opnieuw uit te vinden, een zonnebril die Snaps maakt. Het is de beste manier om Herinneringen te maken omdat het video vastlegt vanuit een menselijk perspectief. Spectacles levert nog geen substantiële bijdrage.’ Dat laatste zou, afhankelijk van de publieksinteresse, kunnen veranderen.

Een uitgebreide beschrijving van de impressies van een Spectacles-draagster.

Foto: David Phan (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond