Deel dit artikel
-

Stylefruits en Vente-Exclusive naar Emerce eFashion

Mathias Ziegler (Stylefruits), Pierre Wizman (Polette) en Peter Grypdonck (Vente-Exclusive) komen in september naar Emerce eFashion, het jaarlijkse evenement rond online mode.

Pierre Wizman, oprichter van Polette, bedacht een nieuw concept: het verkopen van betaalbare, hippe brillen direct vanuit de fabriek aan de klant. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een fysiek winkelnetwerk.

Op basis van user generated content biedt de app van Stylefruits een grote selectie inspirerende outfits en stijladviezen, van gebruikers voor gebruikers. Daarbij maakt men zelfs gebruik van kunstmatige intelligentie voor een nog persoonlijker stijladvies. Mathias Ziegler, oprichter en CEO bij Stylefruits, laat zien hoe je met de juiste data gebruikers de best mogelijke online shopping ervaring biedt.

Elke retailer en elke webshop is op zoek naar manieren om klanten aan zich te binden. Bij Vente-Exclusive slagen ze erin om significant te groeien met hun bestaande klanten, door hen beter te begrijpen en hun gebruikerservaring af te stemmen op individuele behoeften. Peter Grypdonck, CEO bij Vente-Exclusive, licht in zijn inspirerende sessie toe hoe zij dit aanpakken en hoe de hele organisatie erbij betrokken wordt.

Andere sprekers die zijn bevestigd: Nicoline Blokzeijl van Rainbow Collection, Kasper Brandi Petersen van The Cloakroom en Joke Bodewits van Hogan Lovells.

eFashion is het eerste Emerce evenement van na de zomer. Tickets kun je hier bestellen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond