Deel dit artikel
-

Talpa’s JUKE versobert aanbod

Talpa Network haalt de bezem door de online muziekdienst JUKE. Zo verdwijnt volgens TotaalTV de gehele podcastcontent van het muziekplatform. Een andere versobering is het stoppen van de gepersonaliseerde gebruikersomgeving Mijn JUKE.

Ook verdwijnt een groot aantal zenders die online via JUKE zijn te beluisteren vanaf 15 april. Van de ruim duizend online radiozenders die online via JUKE te beluisteren zijn, blijft nog maar een zeer beperkt aantal over, hoofdzakelijk zenders uit de eigen Talpa Network stal zoals Radio 538, Sky Radio, Radio 10, Radio Veronica, 100%NL, SLAM, Arrow Classic Rock en Decibel.

Een alternatief voor JUKE is radioNED. Binnen deze muziekdienst zijn vrijwel alle radiozenders opgenomen die vanaf 15 april niet meer via JUKE te beluisteren zijn.

Deel dit bericht

1 Reacties

Seb

Het blijft bijzonder dat Talpa Network niet in staat lijkt te zijn om een fatsoenlijk on demand platform te realiseren voor zowel video als audio. Het heeft zoveel content, een productie maatschappij, bekende dj’s en presentatoren in huis, maar lijkt geen idee te hebben hoe ze dat buiten klassieke radio en tv kanalen digitaal moet positioneren.

Ondertussen heeft RTL succesvol Videoland in de markt gezet en klopt DPG Media als nieuwe eigenaar van RTL aan de deur, met de kennis op de Vlaamse markt via onder andere VTM Go en Streamz. Ze blazen Talpa omver.

Talpa had al lang Kijk en Juke moeten integreren in één platform. Aangevuld met exclusieve (eigen) video producties, extra afleveringen van populaire tv programma’s, exclusieve podcasts (van bijv. Edwin Evers), exclusieve radio streams en exclusieve content gemaakt door de sterrenstal en redacties van Talpa.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond