Deel dit artikel
-

Talpa Network breidt audioportfolio uit

Talpa Network introduceert vier nieuwe DAB+ kanalen: ‘538 Classics’, ‘Radio 10 80’s Hits’, ‘Sky Radio Nice & Easy’ en ‘Vintage Veronica’. Talpa Network breidt daarmee haar audioportfolio verder uit, naast de radiozenders en al bestaande themakanalen die via FM, online en DAB+ te beluisteren zijn.

Radio 538 viert dit jaar haar dertigjarig bestaan en heeft een rijk verleden aan classics die vandaag de dag nog steeds een hit zijn. Om die reden is eind vorig jaar het themakanaal ‘538 Classics’ gelanceerd,

In de afgelopen maanden is het aantal streamstarts ruim verdubbeld, waardoor het nu een eigen DAB+ frequentie krijgt om aan de behoefte van de luisteraar te voldoen. Naast ‘538 Classics’ wordt het al bestaande ‘538 TOP 50’-kanaal vervangen voor ‘538 NonStop’.

Het al bestaande ‘Radio 10 60’s & 70’s Hits’ DAB+ kanaal is het best scorende digitale themastation van Nederland, volgens NLO SAS). Radio 10 voegt daar een nieuw decennium-kanaal aan toe: ‘Radio 10 80’s Hits’.

Op het nieuwe DAB+ kanaal ‘Sky Radio Nice & Easy’ zijn vanaf deze maand de grootste toegankelijke pophits van de jaren tachtig tot nu te horen. Met muziek van artiesten als Adele en John Mayer en echte klassiekers zoals ‘You Got A Friend’ van James Taylor en ‘Hero’ van Mariah Carey. ‘Sky Radio Nice & Easy’ is hét digitale station om bij te ontspannen en komt naast het al bestaande DAB+ kanaal ‘Sky Radio Hits’.

Radio Veronica introduceert haar eerste DAB+ kanaal naast het hoofdkanaal: ‘Vintage Veronica’ waarmee de radiozender haar trouwe luisteraars wil eren. De vormgeving en muziek zijn afkomstig uit het memorabele Veronica-tijdperk.

Naast distributie via de digitale ether zijn de radiozenders en themakanalen van Talpa Network ook te beluisteren via de digitale apps, sites, JUKE, NL.FM en TuneIn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond