Deel dit artikel
-

Tikkie nu ook geschikt voor snelle webwinkelbetalingen

Betaalapp Tikkie van ABN kan voortaan ook worden gebruikt voor snelle betalingen in een webwinkel. ABN introduceert vandaag de nieuwe functionaliteit SuperSnelBetalen.

Tikkie maakt het bestellen een stuk eenvoudiger, belooft de bank. Bij een bestelling kan de gebruiker eenmalig zijn adresgegevens invoeren in Tikkie SuperSnelBetalen. Bij webwinkels die gebruik maken van Tikkie SuperSnelBetalen kan dan vanaf dat moment de webpagina met adresgegevens worden overgeslagen en via Tikkie direct worden betaald. Tikkie geeft vervolgens door aan de webshop door waar de bestelling naartoe gestuurd moet worden. Bij volgende aankoop in een andere webwinkel heeft Tikkie het adres onthouden.

Online warenhuis Ivol biedt de betaalmogelijkheden nu al aan, evenals MyJewellery en beautyshop John Beerens. Ook is een samenwerking tot stand gekomen met betaalverwerker Buckaroo.

Ook nieuw is de overmakenoptie. Gebruikers krijgen de mogelijkheid geld over te maken aan een andere Tikkiegebruiker, zonder daarvoor een verzoek te hebben ontvangen en zonder zijn IBAN nummrt te kennen.

De persoon die geld wil overmaken kiest in het Tikkie adresboek de persoon naar wie het bedrag moet worden overgemaakt en doorloopt vervolgens het gebruikelijke iDeal-betaalproces. De ontvanger krijgt vervolgens een berichtje met een bevestiging van de overboeking. Tikkie herkent het telefoonnummer van de andere Tikkie gebruiker en weet op welke rekening het bedrag moet worden bijgeschreven.

Tikkie app krijgt ook meer mogelijkheden voor zakelijk gebruik. Met hogere limieten en een persoonlijk logo en gifje. Met de app kunnen gebruikers verder direct een Tikkie uitsturen op de locatie van de klant. Eind november gaat ook de vernieuwde Tikkie portal live: een website waarmee het voor ondernemers makkelijker wordt om Tikkies in grote batches te verzenden.

Deel dit bericht

1 Reactie

FUlco

Leuk dat Tikkie . Ik hoop dat het snel gaat werken met andere chat diensten, zoals Telegram en Signaal

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond