Deel dit artikel
-

TMG: Gaspedaal handhaaft koers

Gaspedaal gaat op de oude voet verder. Dat zegt eigenaar TMG nadat het Hof het gebruik van gegevens van rivaal Autotrack.nl heeft verboden. De metazoeksite maakte al geen gebruik meer van de gegevens.

Het bezoek van consumenten op Gaspedaal.nl is desondanks op hetzelfde niveau gehandhaafd, stelt de uitgever. Gaspedaal.nl biedt namelijk nog steeds een enorm aanbod occasions aan. De site ontvangt occasion aanbod van dealers en portalsites. Met deze andere portals zijn afspraken over het doorplaatsen van hun aanbod gemaakt. Zij zien de toegevoegde waarde van het bereik via Gaspedaal.nl.

Gaspedaal.nl blijft openstaan voor samenwerkingen met andere portals, ook degenen waarvan nu de auto’s niet meer worden getoond, laat TMG wetem.

“Voor de branche is het interessant om te zien dat het stopzetten van tonen van auto’s via Autotrack en andere portals ook kansen voor hen biedt,’  zegt Niels Visser, manager Gaspedaal.nl. ‘Door afspraken te maken met de portals kunnen we specifiekere diensten aan hen leveren. Recent is Gaspedaal.nl begonnen met het direct doorlinken naar de site van de autodealer waardoor de autozoekende direct op de plek van bestemming komt. De resultaten hiervan bieden voor de langere termijn kansen.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond