Deel dit artikel
-

T-Mobile handhaaft bezwaar tegen tweede glasvezelnetwerk in Regentessekwartier Den Haag

T-Mobile en Primevest zetten de bezwaarschriftprocedure tegen het besluit van de gemeente Den Haag om een tweede glasvezelnewerk in Den Haag toe te laten door, hoewel de rechter hun verzoek heeft afgewezen.

T-Mobile en Primevest spanden de rechtszaak aan vanwege de aanleg van een dubbel glasvezelnetwerk in het Regentessekwartier. Dit tweede netwerk bedreigt de kwaliteit en dienstverlening van T-Mobile aan haar klanten, zo zegt het telecombedrijf. Het netwerk dat T-Mobile samen met Primevest hier vorig jaar aanlegde wordt ‘begraven’ onder de kabels van KPN.

T-Mobile en Primevest Capital Partners zijn naar eigen zeggen teleurgesteld met de uitspraak. ‘De rechter erkent wel dat beter onderzoek door de gemeente Den Haag noodzakelijk was, maar vindt opschorting van het instemmingsbesluit te ver gaan.’

T-Mobile en Primevest blijven bij ACM en het ministerie van Economische zaken aandringen op duidelijkere regelgeving. Alleen zo kan snellere aanleg van glasvezel in Nederland worden gerealiseerd.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond