Deel dit artikel
-

T-Mobile verhoogt maximale snelheid 4G tot 120Mbps

T-Mobile verhoogt de snelheden van zijn 4G-aanbod. De verhoging is gratis voor Nederlandse klanten met de pakketten Stel Samen, Helder en MBI.

De nieuwe 4G-snelheden zijn onderdeel van 4GMAX, dat T-Mobile vandaag lanceert. 4GMAX staat voor een maximale snelheid tot 120 Mbps, een stabiel netwerk en ‘geen onverwachte internetkosten’.

Klanten van T-Mobile met een iPhone 6 of iPhone 6 Plus en een geschikt abonnement kunnen alleen bij T-Mobile op het gehele 4G-netwerk snelheden boven de 75 Mbps halen, zegt het Duitse bedrijf. Dit komt doordat het 4G-netwerk van T-Mobile volledig is gebouwd op de 1800 Mhz frequentie en daarmee standaard geschikt is voor deze hogere 4G-snelheid.

T-Mobile bouwt momenteel een nieuw netwerk. Alle apparatuur van de bijna 5000 masten in heel Nederland wordt volledig vervangen. Tegen het einde van dit jaar zal het nieuwe netwerk voor ruim zeventig procent van de klanten beschikbaar zijn, waaronder de 20 grootste stedelijke gebieden (Groningen, Enschede en Maastricht). Eind 2015 is 4G van T-Mobile overal in Nederland beschikbaar.

Voor de zomer van 2015 lanceert T-Mobile ook 4G op de 900-band. Hierdoor zullen klanten thuis en op kantoor een nog betere 4G-dekking krijgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond