Deel dit artikel
-

Trunkrs stort zich op Instabox klanten

Bezorger Trunkrs heeft voor veel geld advertenties bij Google ingekocht om gedupeerde Instabox klanten aan te trekken. Wie Instabox of Instabee intikt bij Google krijgt diverse advertenties te zien met koppen als Het alternatief voor Instabox, Bezorg nu met Trunkrs.

Instabox Nederland werd failliet verklaard acht dagen nadat de Zweedse mededingingsautoriteit het groene licht had gegeven voor de fusie van Instabox en concurrent Budbee. Ruim 900 banen zijn daarmee verloren gegaan.

Het is de bedoeling dat Instabox en Budbee als Instabee verder gaan op de Nederlandse markt, maar nu al proberen andere bezorgers hun plaats in te nemen.

Trunkrs heeft een speciale pagina opgetuigd voor ontheemde Instabox klanten: ‘Wij kunnen er omheen draaien, maar het alternatief is Trunkrs. Dat is geen marketing fluff, volgens onze klanten en hun consumenten zijn wij de beste bezorgservice van Nederland.’

De bezorger belooft niet duurdere tarieven ‘in overleg’.

Ook pakketdienst QLS heeft Google advertenties ingekocht om Instabox klanten over te halen, maar heeft Trunkrs niet kunnen overtroeven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond