Deel dit artikel
-

Vincent Gravesteyn verlaat the valley

Directeur en oprichter Vincent Gravesteyn van internetbureau the valley verlaat het bedrijf volgende week. Hij draagt de taken van operationeel en financieel directeur dan over aan Auke Meijer.

Dat maakt Gravesteyn in de loop van de ochtend bekend aan partners, relaties en de omringende markt. Met zijn opvolger Meijer stelt the valley een ervaren manager aan, daar deze een vergelijkbare positie bekleedde bij Aegis Media voor Isobar, iProspect en AMNET.

Vincent Gravesteyn verlaat the valley na ruim elf jaar leiding te hebben gegeven aan de bureaugroep. Hij blijft werkzaam tot 31 december 2013, waarna hij als grootaandeelhouder en als adviseur van de directie betrokken blijft.

Gravesteyn over deze stap: “Na elf jaar the valley geleid te hebben, ging mijn ondernemersbloed weer stromen en wilde ik ook weer een nieuwe uitdagende stap zetten, die aansluit op mijn persoonlijke ambitie en groei.”

“Ik ben in hart en nieren een ondernemer en dat ondernemerschap ga ik nu weer met beide handen aanpakken. Ik heb een hele mooie uitdaging gevonden die zeer goed bij mij past en die uitstekend aansluit op mijn reeds opgedane ervaring in de internetindustrie, waar ik al veel jaren met zoveel plezier heb gewerkt.”

Bureaugroep the valley staat sinds vorig jaar oktober onder leiding van Philip Kok, die voor zijn positie als commercieel directeur bij ABN AMRO werkte.

Foto: Guido van Nispen (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Marc Duijndam

Gefeliciteerd en heel veel succes met je nieuwe uitdaging, Vincent!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond