Deel dit artikel
-

Vodafone verkoopt mobieltjes als kindersnoepjes

Sinds begin deze week verkoopt Vodafone op Schiphol goedkope, tweederangs mobieltjes via een omgebouwde snoepautomaat. Euro’s erin, telefoontje eruit.

Een Shopping Wall noemt Vodafone de noviteit in Europa. In de komende drie maanden kunnen passanten en reizigers voor een paar euro een SIM-kaart kopen. Die is prepaid en wordt naar wens ook geleverd met een telefoon. Die staan in een vitrine naast het uitgiftepunt uitgestald.

Niet Vodafone zelf, maar dochtermerk Hollands Nieuwe treedt op als verkoper. Hollands Nieuwe is volledig eigendom van Vodafone, is sinds dertien maanden actief en profileert zich als goedkope SIM-only operator. Behalve op Schiphol, daar verkoopt het ook telefoontjes.

De Shopping Wall zal zijn verblijf op Schiphol rondreizen naar andere evenementen en locaties waar zich veel passanten en reizigers bevinden.

Foto: Enric Martinez (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

jeroenw

Jammer dat er geen prijzen bij staan

Klaas

Zou toch mooi zijn als de redactie leert Googlen in plaats van persberichten doorplaatsen. Vodafone mag dan wel een van de eerste zijn, maar dat is nu hier en nu. Dat was zes jaar geleden in de UK:
http://www.3g.co.uk/PR/Nov2005/2138.htm

Erwin Boogert

De redactie zag deze machine eerder staan dan dat er een persbericht werd verstuurd. Nergens in het verhaal staat dat Vodafone hiermee de eerste is in Nederland of Europa.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond