Deel dit artikel
-

VodafoneZiggo kan FOX Sports gewoon blijven doorgeven

VodafoneZiggo hoeft geen nieuwe overeenkomst te sluiten voor de doorgifte van FOX Sports. Dat heeft het Gerechtshof van Amsterdam vandaag bepaald.

VodafoneZiggo kan FOX Sports ‘gewoon, onder de huidige voorwaarden’ blijven aanbieden.

Er was onenigheid ontstaan omdat er twee contracten waren uit de tijd dat Ziggo nog niet met UPC gefuseerd was. Het contract met die laatste kabelaar loopt deze maand af. Er dreigde afsluiting voor een deel van de abonnees als VodafoneZiggo niet zou instemmen met een nieuw contract.

Eerder had de rechtbank bepaald dat de twee partijen moesten onderhandelen.

‘Het is opmerkelijk dat Ziggo al een jaar lang geen enkele intentie toont om die voordelen ook aan hun klanten te gunnen. Sterker nog, in plaats daarvan wringen ze zich in allerlei bochten en rechtszaken om dat klantvoordeel juist zo lang mogelijk uit te stellen,’ reageert FOX Sports.

Deel dit bericht

1 Reactie

Erik van Doeselaar - Ziggo

Graag ook reactie van Ziggo vermelden: Wij zijn tevreden dat de uitzendingen van Fox Sports gewoon –onder de huidige voorwaarden- te zien blijven bij Ziggo. Daardoor hoeft het overgrote deel van de Ziggo abonnees niet mee te betalen aan de Fox abonnementen. Voor onze klanten dus goed nieuws.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond