Deel dit artikel
-

VPRO vormt multimediale hoofdredactie

Stan van Engelen, Anouk Kamminga en Willem van Zeeland worden vanaf juni verantwoordelijk voor de nieuwe multimediale koers van de VPRO.

De Hoofdredactie Media wordt verantwoordelijk voor alle programma’s van de VPRO, zowel voor radio, televisie als online. De omroep spreekt van een volgende stap in de ontwikkeling van de multimediale koers van de VPRO.

Het drietal wil zich richten op de verdere verjonging van de VPRO en het publiek opzoeken op de plekken en platforms waar het zich bevindt.

Anouk Kamminga (45) komt van producent CCCP. Willem van Zeeland (47) was jarenlang eindredacteur van muziekplatform 3voor12. Stan van Engelen is sinds 2000 werkzaam bij de VPRO, waar hij in 2012 Hoofdredacteur TV werd samen met Karen de Bok.

Foto: Merlijn Doomernik

Deel dit bericht

2 Reacties

Wouter

Ik blijf dit niet begrijpen. Een groepje 45+ers gaat iets verjongen.. waarom oh waarom zit daar niet iemand van 28 oid? Goede hoofdredactie vorm je niet met lange CV’s maar met goede mensen met visie, ideeen en een andere blik.

Floris

Verjonging? Terwijl we met z’n allen steeds ouder worden? Wat wil de VPRO hiermee bereiken, een jonger publiek? Vergeet het maar. Minder publiek.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond