Deel dit artikel
-

Wehkamp met zaterdagbezorging grote producten

Wehkamp voegt met PostNL weer een nieuwe optie toe aan zijn pallet met bezorgmogelijkheden. Klanten kunnen nu ook op zaterdagen grote items als een bank, koelkast of wasmachine laten bezorgen.

Hiermee speelt de onderneming in op de aanhoudende vraag naar meer bezorgmogelijkheden bij de consument. Die wil wat de aflevering van zijn orders betreft op de wenken worden bediend. Een winkel moet niet enkel de snelste afleveroptie bieden, maar ook die keuze die de klant het best uitkomt.

De bezorging op zaterdag van grote artikelen is een tijdje getest met PostNL. De bezorger mag nu heel Nederland in het weekend gaan bedienen voor een van Nederlandse grootste online winkels. Sinds kort laat Wehkamp ook op maandagen bezorgen, wat zoveel inhoudt dat bestellingen van zondagavond de dag erna nog op de deurmat staan.

Manager Logistics & Warehousing Sander Bolmer van Wehkamp.nl zegt: “En dat gaan we in de nabije toekomst nog verder verbeteren door onze klanten ook voor grote pakketten uit tijdvensters te laten kiezen in het check-out proces.”

Wehkamp.nl heeft naar eigen zeggen 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 128 miljoen bezoekers per jaar en handelt meer dan zeven miljoen zendingen per jaar af. Het assortiment bestaat uit zo’n 180.000 artikelen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond