Deel dit artikel
-

Yoores koopt videomarketingbureau Vicancy

Specialist in recruitmentmarketing Yoores heeft de videospecialise Vicancy overgenomen. De partijen werkten al vaker samen en de koper besluit om de creatieven en videomakers in te kapselen.

Het is niet bekendgemaakt hoeveel geld met de overname is gemoeid.

Yoores claimt dat het marktleider is op het gebied van recruitment process outsourcing (RPO) in de Benelux. Het helpt de HR-medewerkers van bedrijven bij het opstellen en optimaliseren van hun personeelscampagnes. Het knoopt alle relevante kanalen aanelkaar, van vacaturebanken tot zoekmachines en van socialmedia en het actief zelf benaderen van kandidaten. Campagnes worden opgezet op basis van historische en profieldata.

Ook bouwt het carrièresites voor bedrijven. Met de aankoop van Vicancy neemt het ook de productie van werkgeversvideo’s op in zijn portfolio. Dat eveneens uit Amsterdam afkomstige bedrijf werkt voor onder meer Startpeople, Vonq, Ripe, Vacature.com en verscheidene gemeentes en zorginstanties.

Edwin Noordeloos, algemeen directeur bij Yoores, licht toe: “Dit draagt bij aan onze missie om klanten te ondersteunen met échte toegevoegde waarde in een one-stop-shop constructie”. Hij genereerde in 2017 tweeduizend vacatures en hielp 96 procent invullen.

Foto: Wiljo van Essen (c)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond