Deel dit artikel
-

Zalando gaat niet-medische mondkapjes verkopen

Nu het dragen van stoffen mondkapjes in het openbaar vervoer door verschillende Europese regeringen wordt aanbevolen of verplicht, start Zalando met de verkoop van niet-medische mondkapjes.

Zalando biedt verschillende modellen van niet-medische mondkapjes aan vanaf 1 euro per stuk. In de loop van de komende weken zal het assortiment verder uitgebreid worden.

de stoffen mondkapjes zijn geproduceerd door de eigen merken van Zalando en door partners van het bedrijf.

‘Iedereen moet over een mondkapje kunnen beschikken. Door betaalbare stoffen mondkapjes aan te bieden, kunnen we mensen helpen om anderen in hun omgeving te beschermen en om professionele medische mondmaskers te bewaren voor de gezondheidszorg,’ zegt Kate Heiny, Directeur Duurzaamheid van Zalando, in een persbericht.

Zalando wil niet verdienen aan de verkoop. De winst wordt gedoneerd aan internationale hulp tegen het coronavirus via humedica.

Foto Tamas Tuzes-Katai via Unsplash

Deel dit bericht

8 Reacties

Willem P

Bij wet toch verboden om gezichtsbedekking te dragen.. Wat is dit nu weer?

Hans

Het zou verboden moeten worden om domme opmerkingen te maken.

Hansjepansjekevertje

Willem P heeft zeker een punt [rest erwijderd door redactie Emerce. Discussies ajb over het onderwerp, niet richten de persoon]

Frank

Er zijn ivm de veranderde omstandigheden door het Coronavirus wel meer wetten omzeilt, aangepast, etc. Als dat nodig is dan zal dat ten behoeve van mondkapjes ook wel gebeuren. Welkom in de realiteit van wetgeving. Sorry Hans en Hansjepansjekevertje, maar jullie opmerkingen zijn wel een beetje naief.

Diana Droste

Ik heb al 2 doosjes mondkapjes besteld. Altijd handig om alvast in huis te hebben.

Jolanda wilmink - 1966

Ik heb hier normale mondkapjes.dus nu moet ik die stoffen dingen kopen.wat een onzin allemaal.wees blij dat er mensen zijn die uberhaupt monkapjes omdoen of kopen
Ze zijn al duur genoeg

Bollie

Goed initiatief. Ik wil als ondernemer zelf mondmaskers maken, van katoen herbruikbaar. Maar op bol.com mag je ze al niet verkopen want ja dan hebben de ziekenhuizen niet genoeg. Wat een onzin. Deze mondmaskers zijn helemaal niet geschikt voor de zorg of ziekenhuizen. Maarja bol.com maakt geen onderscheid. En ondertussen zit Zalando lekker te verkopen. En kan de kleine ondernemer helemaal niks doen nu. Lekker weer hoor.

Henk

Ik heb er genoeg goedgekeurd blauw met elastiekjes €1.00 per stuk. €45?00 doosje van 50

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond