Deel dit artikel
-

Ziggo lanceert nieuw instapabonnement

Ziggo introduceert een nieuw internetabonnement Ziggo Start XXL. Dit instapabonnement kost 4,95 bovenop het bestaande Start-pakket.

Met Ziggo Start XXL, weet Mediamagazine, biedt de kabelaar een extra abonnement dat meer snelheid biedt dan het bestaande Start-pakket. Dat pakket biedt slechts 40 Mbit/sec downloadsnelheid en 4 Mbit/sec uploadsnelheid. Het XXL-pakket biedt een snelheid van 100 Mbit/sec download en 10 Mbit/sec uploadsnelheid.

Daarmee ontstaat een soort tussenabonnement, want het opvolgende Complete-pakket (200/20 Mbit/sec) is een stuk duurder.

Deel dit bericht

3 Reacties

Nico

Als je als afnemer ZIGGO compleet pakket maar 50 tot 80 Mbit/sec binnenkrijgt. Hoop ik dat er nog wat snelheid overblijft van die 100 xxl.

M.

Hoi Nico,

Ik heb een 3in1 Ziggo abonnement met 200Mb download en 20Mb upload en testende met speed.net haal ik altijd net iets boven de 200Mb c.q. 20Mb. Jaren geleden was het meestal net ietsjes eronder.
Weet natuurlijk niet of dat overal zo is maar met kabel zou dat zo overal moeten uitpakken het is tenslotte geen adsl of vdsl. Ik verwacht dat 100Mb op mijn adres ook echt 100Mb zal zijn.
Wifi of een slechte en/of te lange kabel kan veel snelheid opslurpen.

M.

Nico

Beste M.
Dit hoor ik ook via de klantenservice. Maar een oplossing hebben ze niet. Korte kabel rechtstreeks op het modem geeft deze “snelheid”. Kortom, tussen beloven en leveren zit een groot verschil. 2 weken ging het goed zo.n 1.5 jaar geleden. Daarna werd het deze langzame snelheid.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond