What's new

Top stories

Nederlanders willen digitaal kwaliteitskeurmerk

Ruim de helft van de Nederlanders wil dat er een digitaal keurmerk komt voor veilige digitale producten en diensten, zoals websites, apps of digitale overheidsdiensten. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction onder 1.036 Nederlanders in opdracht van IT-dienstverlener Sogeti. Herijking van kwaliteitskeurmerken is nodig om beter aan te sluiten op de digitale samenleving.


Kwart Nederlands BNP afhankelijk van datacenters

Een kwart van het Nederlands Bruto Nationaal Product is afhankelijk van datacenters en cloud- en hostingproviders. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), Dutch Datacenter Association (DDA) en ISPConnect, brancheorganisaties voor datacenters, cloud en hosting bedrijven in Nederland.


De toekomst van media in de wereld van smart homes en connected cars

Het is best uitdagend om als traditioneel mediabedrijf mee te komen in de snelle wereld van mobiele innovatie. Was in 2014 nog 57 procent online via de smartphone, in 2016 is dat maar liefst 75 procent. We gaan van mobile-first naar mobile-only. Tijd om jullie even bij te praten over de laatste ontwikkelingen in mobiel.


New Dutch Wave op SxSW 2017: de foto’s

Ondanks een bredere opzet, waarin de oude pijlers film, muziek en tech waren aangevuld met onder meer sport, zorg en politiek, trokken dit jaar wederom enkele honderden Nederlanders naar SxSW in Austin, Texas om contacten te leggen voor de Amerikaanse markt. ZKH Prins Constantijn der Nederlanden, Special Envoy van StartupDelta, opende daarbij het New Dutch Wave huis, waar creatief Nederland haar kunnen toonde. SxSW loopt nog door tot 19 maart, maar het techfest is zo goed als voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog.


Meer artikelen in Tech

Nieuwsbrief