-

Dit zijn de grootste online uitdagingen van B2B-bedrijven

Dit zijn de grootste online uitdagingen van B2B-bedrijven

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Dynamicweb. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Dynamicweb’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

Veel B2B-partijen worstelen met het opbouwen van een goede band met hun klanten in het online kanaal. Vaak weten ze niet precies hoe de customer journey eruit ziet en waar de klant zich beweegt. 

In deze video vertellen Barry Tempelaar (Managing Partner bij Bluedesk E-Business) en Harry van Rossum (Country Manager Benelux bij DynamicWeb) wat de grootste uitdagingen zijn voor B2B-partijen in het online kanaal. Volgens hen zijn bedrijven zich er niet altijd van bewust dat door de jaren heen hun IT-architectuur complexer is geworden. Bovendien realiseren ze zich vaak niet hoe afhankelijk ze ervan zijn geworden en dat investeringen hierin het verschil kunnen maken.

Veel bedrijven staan aan de vooravond van een ERP re-platforming project. Hierbij komen plotseling ook andere latente vraagstukken als ‘Wat moet ik met mijn productinformatie?’ naar voren. Webshops en klantportalen zitten vaak heel diep geïntegreerd  in het ERP. Een upgrade van ERP heeft dus directe consequenties voor je huidige webshop. De twee vertellen wat integrated e-commerce kan betekenen. Door het e-commerce platform met jouw bedrijfsprocessen te verbinden gaat het online kanaal voor jou gaat werken in plaats van andersom. Door gebruik te maken van Composable eCommerce en PIM breng je het landschap terug tot de basis, zonder in te hoeven boeten aan flexibiliteit en openheid.

Collectie: B2B Digital

Sprekers: Barry Tempelaar (Managing Partner bij Bluedesk E-Business) en Harry van Rossum (Country Manager Benelux bij DynamicWeb)

Host: Renske de Bruine

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond