Van blinde bezuinigingen naar fundamentele financiële strategie

Gasten: Gelise Bouma Host: Gelise Bouma
Van blinde bezuinigingen naar fundamentele financiële strategie

Nogal wat organisaties staan in overlevingsstand en richten zich op (kortetermijn)bezuinigingen. In plaats daarvan brengt een fundamentele financiële strategie weer ruimte voor groei.

Veel organisaties staan door dreigende recessies in overlevingsstand en er worden met willekeur drastische kortemijnbezuinigingen doorgevoerd. Dit kan een averechts effect hebben op de groei van het bedrijfsleven, luidt de conclusie van een Europees onderzoek naar uitgavenbeheer. Gelise Bouma, Marketing Lead Benelux van Pleo, legt uit hoe je van blind bezuinigen naar een fundamentele financiële strategie gaat, waarin de juiste prioriteiten gesteld worden en er weer ruimte is voor groei. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring in diverse PR-, communicatie- en marketingrollen en heeft speciale interesse in de transformerende impact van digitalisering en hoe technologische innovatie zowel de productiviteit als de winstgevendheid kan maximaliseren. Ze gaat in gesprek met Jaspar Roos, partner bij Limpid & Co, die als innovatie-expert ervaring heeft met het oprichten en doorgroeien van jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie.

1.3k


Gast
Gelise Bouma
Marketing Lead Benelux, Pleo

Gelise Bouma is Marketing Lead Benelux bij Pleo, een Deense scale-up fintech die 8 jaar geleden is opgericht om het uitgavenbeheer van bedrijven te vereenvoudigen. Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse PR, communicatie- en marketing rollen, brengt Gelise expertise met zich mee op het gebied van (Fin-)tech en digitale transformatie.

Ze heeft speciale interesse in de transformerende impact van digitalisering en hoe technologische innovatie zowel de productiviteit als de winstgevendheid kan maximaliseren.


Host
Jaspar Roos
Host, Emerce

Jaspar is een internationaal opererende innovatie-expert met ervaring in het oprichten en doorgroeien jonge bedrijven, investeren, adviseren en leiden teams op zes continenten. Met zijn bedrijf Limpid & Co adviseert hij organisaties op het gebied van transformatie. Één van de spin-offs van Limpid & Co is PlaybookToolkit. Hiermee voorziet de organisatie in de internationale vraag naar playbooks, spellen en toolkits voor de zakelijke markt.


Gerelateerde artikelen