-

Hoe verduurzaam je klantrelaties met de AVG in je achterhoofd

Hoe verduurzaam je klantrelaties met de AVG in je achterhoofd

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Piwik PRO. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Piwik PRO’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

Met privacy-vriendelijke analyses win je opnieuw het vertrouwen van je klant. Zo verduurzaam je de relatie. In deze video leer je hoe.

Recente uitspraken in de EU met betrekking tot het niet-naleven van de AVG door Google Analytics zijn direct van invloed op marketingactiviteiten van organisaties. Met de komst van de AVG is er een einde gekomen aan het ongebreideld verzamelen van marketing gegevens. Organisaties moeten de consument om toestemming vragen bij het verzamelen van hun gegevens en moeten adequate maatregelen nemen wanneer deze gegevens worden opgeslagen, verwerkt en geactiveerd.

In deze video vertelt Vincent de Winter zich als Regional Manager Benelux voor Piwik PRO hoe je omgaat met deze uitdaging. Consumenten zijn immers terughoudend om hun toestemming te geven, omdat zij zich nog goed herinneren hoe bedrijven hier in het verleden mee om zijn gegaan. Hij vertelt je hoe privacywetten van invloed zijn op jouw marketingactiviteiten en hoe je de juiste balans kunt vinden tussen zinvolle gegevensverzameling en privacy-compliance met behulp van privacy vriendelijke analyses. Verder laat hij zien hoe de focus op privacy en AVG-compliance juist als een concurrentievoordeel kan worden ingezet. Het kan je namelijk helpen om het vertrouwen van je klanten te winnen.

Collectie: Emerce Digital Marketing

Spreker: Vincent de Winter (Regional Manager Benelux bij Piwik PRO)

Host: Ronald ter Voert (Interviewer, presentator, host, moderator bij RTV Media)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond