In 5 stappen een betere klantervaring binnen B2B

In 5 stappen een betere klantervaring binnen B2B

Wil je als B2B-bedrijf succesvol zijn en blijven dan is een e-commerceplatform met nauwkeurige data en geautomatiseerde processen, via elk kanaal, een must.

E-commerce is binnen B2C al jaren gemeengoed, terwijl het online zakendoen binnen B2B nog relatief nieuw is voor veel bedrijven. Handmatige input, gebrek aan standaardisatie of niet inzetten van het ERP-systeem als centraal punt om het e-commerceplatform te voorzien van data? Het is binnen B2B eerder regel dan uitzondering. Terwijl de klant vandaag de dag juist graag op data gebaseerde diensten, producten en personalisatie wil: real time en het liefst omnichannel toepasbaar.

In deze video vertelt Robert Verkade (Commercial Director BeNeFrance bij Sana Commerce) wanneer B2B-bedrijven een overstap naar een modern e-commerce-platform moeten maken. Verder geeft hij antwoord op vragen als: Wat is de impact op je interne organisatie? Hoe werkt het omnichannel? Voor welke bedrijven is het vooral geschikt? Wat betekent dit uiteindelijk voor de groei van je bedrijf? Tot slot legt Robert uit hoe B2B-bedrijven in 5 stappen tot een betere klantervaring komen.


Collectie: 
B2B Digital

Spreker: Robert Verkade (Commercial Director BeNeFrance bij Sana Commerce)

Host: Ronald ter Voert (Interviewer, presentator, host en moderator bij RTV Media)

 


Gerelateerde artikelen