Marketing Automation: do’s en don’ts van New York Pizza en Air Miles

Gasten: Jorn Vriend, Frank Brouwer, Frans Riemersma Host: Jorn Vriend, Frank Brouwer, Frans Riemersma
Marketing Automation: do’s en don’ts van New York Pizza en Air Miles

Hoe kies en implementeer je de juiste Marketing Automation Software? Kenners van New York Pizza en Air Miles delen hun ervaringen.

Wanneer is bijvoorbeeld data-activatie de juiste weg? En wanneer een volledig Customer Data Platform? Head of Digital bij New York Pizza Jorn Vriend boog zich kort geleden over deze en andere vragen voor een marketing automation-traject bij de restaurantketen. En deelt zijn kersverse kennis met Emerce.

Bij Air Miles wordt marketing automation onder andere ingezet om klantgerichte campagnes te ondersteunen. Head of Marketing Frank Brouwer legt uit hoe zij tot de keuze voor deze werkwijze zijn gekomen en schroomt niet om knelpunten te benoemen.


Gast
Jorn Vriend
Head of Digital, New York Pizza

Als head of digital helpt Jorn New York Pizza om ook internationaal te groeien als merk. Voor New York Pizza heeft hij diverse functies gehad in online marketing en IT bij Oogst (onderdeel Merkle) en KPN.


Gast
Frank Brouwer
Head of Marketing, Air Miles

Als analytische, creatieve en hands-on strateeg heeft Frank Brouwer ruime ervaring met het succesvol ontdekken van marktkansen, het ontwikkelen van onderscheidende positionering, krachtige producten & services, online kanalen en het effectief bereiken van de markt.


Gast
Frans Riemersma
Oprichter, MartechTribe

Martech-expert Frans Riemersma is een bevlogen analist, spreker, onderwijzer en ondernemer. Hij doet onderzoek naar Martech-mogelijkheden, -stacks en -verkopers om het leven van bedrijven makkelijker te maken. En heeft Marketing Technology stacks ontworpen voor bedrijven als HP, Adidas, Audi, Unilever, Philips en IKEA.


Host
John Meulemans
Host, Emerce

John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB) en is sinds 1998 professioneel actief in online marketing. Eerder werkte John bij IBM, DoubleClick en was hij oprichter van interactive agency Urbanology.Gerelateerde artikelen