Modernisering bij groothandels: hoe kies je de de juiste technologie?

Modernisering bij groothandels: hoe kies je de de juiste technologie?

Hoe kies je de juiste technologie bij de modernisering van je B2B commerce als je een groothandel bent? Zo vernieuw je je bestelomgeving.

Veel groothandels zijn door hele specifieke behoeften en nieuwe technische mogelijkheden aan vernieuwing van hun bestelomgevingen toe. In deze video hoor je hoe je de juiste e-commerce-software kiest die aansluit op de specifieke eisen van groothandels en die bovendien jouw organisatie future proof maakt. Om de grote aantallen en diversiteit in klanten goed te bedienen en te binden, zijn digitale kanalen een kostenefficiënte aanvulling op het traditionele account management. Daarnaast overwegen groothandels steeds vaker om, via market places of via eigen online shops, direct aan consumenten te leveren.

Hoe vertaal je de commerciële strategie door naar klantsegmenten gebaseerd op koopgedrag, de specifieke klantreis en bestelkanalen per klantsegment en hoe stel je de functionele requirements voor digitale touchpoints vast? Welke wijzigingen zijn er nodig in de bestaande IT-architectuur en wat zijn de technologische requirements? En wat is het nut van een progressive web app (PWA), Headless Commerce, de technology stack, goed doordachte integratie-architectuur en het belang van een gedetailleerde business case?

 

Collectie: Emerce E-commerce Platforms

Sprekers: Gerrit Enthoven (Director Sales EMEA West bij Intershop) en Erik Jansen (Partner bij Squadra).

Host: John Meulemans (oprichter van influencer agency 3sixtyfive)


Gerelateerde artikelen