Een gesprek over Social Management Software

Gasten: Jeffrey Kloezeman, Daniel Willis, Alexander de Ruiter Host: Jeffrey Kloezeman, Daniel Willis, Alexander de Ruiter
Een gesprek over Social Management Software

Welke Social Management Software past het beste bij jouw organisatie? Emerce deed onderzoek en in deze video gaan verschillende experts er dieper op in.

Waar versnippering plaatsvindt binnen social media, ontstaan er oplossingen om dit aan te pakken. Social Management Software richt zich op het samenvoegen van verschillende aspecten van socialmediabeheer.

In deze video gaan Jeffrey Kloezeman (GoSpooky), Daniel Willis (Meltwater) en Alexander de Ruiter (OBI4wan) in gesprek over de belangrijkste trends, behoeftes en blinde vlekken van Social Management Software. Ze bespreken onder andere de integratie van AI en vraagstukken rondom data, privacy, efficiëntie en betrouwbaarheid. 


Gast
Jeffrey Kloezeman
Strategy Director, GoSpooky

Jeffrey is Strategy Director bij Gospooky, met een bewezen geschiedenis in de marketing- en reclame-industrie. Hij is vaardig in strategie, creatieve uitvoering, mediastrategie en het begeleiden en ontwikkelen van multidisciplinaire teams.


Gast
Daniel Willis
Managing Director, Meltwater

Daniel Willis richt zich op media, social en consumer intelligence en leidt de strategie voor klantbehoud en groei van het Meltwater mkb-kantoor in de EMEA-regio.


Gast
Alexander de Ruiter
CEO, OBI4wan

Alexander de Ruiter is de CEO en mede-oprichter van OBI4wan. OBI4wan biedt klanten toegankelijke oplossingen voor webcare, messaging, chatbots, media monitoring en data analyse. De missie van OBI4wan is dan ook ‘truly engaged customers and organisations’.

Alexander is een innovatieve denker met internationale en diverse branche-ervaring die complexe zakelijke uitdagingen vertaalt naar oplossingen die scherp inzicht opleveren en strategische besluitvorming stimuleren. Afgezien van zijn ervaring als zakelijk leider, heeft Alexander expertise op het gebied van customer experience, conversational AI, webcare, chatbots, virtuele assistenten, product-/dienstverbeteringen en verbeterde bedrijfs-/merkperceptie.


Host
Jessica de Haas
Host, Emerce

Jessica is een expert in leiderschapsontwikkeling. Ze heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van talent. Tegenwoordig doet zij dit als freelancer. Een introvert, maar wel een mensenmens. Jessica is host bij Emerce TV.


Host
Jaap Kooij
Host, Emerce

Van E-business, E-commerce en E-innovations tot andere E-mergencies, Jaap helpt de digitale business te realiseren, die bedrijven in staat stelt om te groeien en te gedijen in een snel veranderend, consument gedreven en digitaal tijdperk.

Met 15 jaar ervaring in IT en Management Consultancy betrad Jaap de digitale arena net voor het knappen van de internet bubble in 2000. Sindsdien heeft hij digitale, e-commerce en omni channel activiteiten opgezet, geleid en geherstructureerd bij bedrijven en merken als Heineken International, O’Neill Europe, PostNL, Rituals Cosmetics, marlies|dekkers, V&D en Omron Healthcare.

Jaap is jury lid bij de Dutch Interactive Awards en co-host bij EmerceTV.Gerelateerde artikelen