-

Stoom je B2B-bedrijf klaar voor e-commerce (deel 1)

Stoom je B2B-bedrijf klaar voor e-commerce (deel 1)

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Accenture Interactive. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Accenture Interactive’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

80% van de B2B-shoppers switch van leverancier of overweegt dat. De gouden een-op-een-relatie is blijkbaar niet meer heilig in B2B-land. Hoe komt dit en hoe dicht je de kloof?

In het eerste webinar van Accenture Interactive vertellen Matthijs Wilschut en Marion Frijsen over de ervaringen die B2B-bedrijven leveren en verwachtingen die kopers hebben. Waarom wordt er zo makkelijk geswitcht? Gaat het enkel om de prijs of is het zaak om de koper op een andere manier aan je te binden? Hoe verzilver je B2B-groeipotentieel en hoe overbrug je de kloof?

Dit webinar is de eerste van de vierdelige serie ‘Stoom je B2B-bedrijf klaar voor e-commerce’ van Accenture Interactive. Een serie over hoe je de succesfactoren van B2C-bedrijven zoals Amazon en Bol.com succesvol toepast in een B2B-omgeving. De volgende webinars gaan over: hoe creëer je een digitale organisatie, welke systemen heb je daarvoor nodig en de invloed van Covid-19 op de digitalisering in de B2B-markt.

Sprekers: Matthijs Wilschut (Digital Commerce Consultant in het Build Experience team van Accenture Interactive) en Marion Freijsen (Ervaren IT-professional, momenteel werkzaam bij Adobe en auteur van diverse boeken over het belang van netwerken)

Host: Roeland de Bruin (Eigenaar van Cool Content Company en freelance interim marketingmanager en product owner)

Collectie: E-commerce Live

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond