-

Van ordercreatie naar ordermanagement: een essentiële volgende B2B-stap

Van ordercreatie naar ordermanagement: een essentiële volgende B2B-stap

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Emakina. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Emakina’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

B2B-bedrijven moeten ordermanagement de aandacht geven die het verdient. In plaats van het te zien als ‘iets dat gebeurt in het ERP’.

In het afgelopen decennia zijn B2B-bedrijven druk bezig geweest hun achterstand op B2C in te lopen op het gebied van e-commerce. Velen hebben ondertussen een goedlopende B2B-webshop die vaak wordt gerund vanuit een business e-commerceteam. Dit team kan, zonder tussenkomst van IT, zelf ‘merchandisen’: catalogi aanpassen, campagnes draaien en promoties bedenken. Tegelijkertijd ligt de verantwoordelijkheid voor ordermanagement echter vaak nog voor 100% bij IT, ingebakken in het ERP, waarbij elke wijziging een project is dat moet worden aangevraagd, met dito kosten en tijdslijnen.

In deze video gaat Kees de Koning (Practice Lead B2B E-business bij Emakina) dieper in op de marktveranderingen waar veel B2B-bedrijven mee te maken hebben: afnemende customer loyalty, toenemende eisen op het gebied van flexibiliteit en snelheid in levering, groeiende behoefte aan vergroening van hun supply chain, en verwachtingen op het gebied van informatie over hun orderstatus. Klassieke ERP-systemen zijn vaak niet ingericht om deze near-realtime informatie te verschaffen, en zijn ook niet flexibel genoeg in te regelen om snel te kunnen schakelen als de business dit wenst. Daarom is het tijd om ordermanagement de aandacht te geven die het verdient.

Collectie: B2B Digital

Spreker: Kees de Koning (Practice Lead B2B E-business bij Emakina)

Host: Renske de Bruine

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond