-

B2B: Verstevig je klantrelatie met technologie

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Accenture Interactive. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Accenture Interactive’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Technologie moet vooral ondersteunen bij het in stand houden van de persoonlijke connectie met de klant bij e-commerce in het B2B-segment.

De systemen bij B2B-bedrijven zijn vaak alleen gericht op de transactie en geven daardoor geen goed beeld van de behoeften van de klant. Welke functionaliteiten zijn er nodig om voor een optimale klantervaring in het snel veranderende B2B-segment? In dit webinar  vertellen Rozemarijn de Koomen en Marion Frijsen hoe je met nieuwe datasystemen de binding met de klant naar een hoger level brengt door mee te denken met het inkoopproces.

Dit webinar is de derde aflevering van de vierdelige serie ‘Stoom je B2B-bedrijf klaar voor e-commerce’ van Accenture Interactive. Een serie over hoe je de succesfactoren van B2C-bedrijven zoals Amazon en Bol.com succesvol toepast in een B2B-omgeving. Het volgende webinar gaat over de invloed van Covid-19 op de digitalisering in de B2B-markt. De vorige webinars gingen over hoe je je groeipotentieel verzilvert en hoe je een digitale organisatie creëert.

Host: Roeland de Bruin (eigenaar van contentmarketing bureau Cool Content Company)

Sprekers: Marion Freijsen (auteur en Strategic Business Advisor, Commerce Strategy bij Adobe Systems) en Rozemarijn de Koomen (Digital Commerce Consultant bij Accenture Interactive).

Collectie: E-commece Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond