-

Dé belastinguitdagingen van 2021 voor webshops met internationale ambities

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Avalara. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Avalara’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Hoe vermijd je de valkuilen van invoerrechten en omzetbelasting als je internationaal zakendoet? Hoe voorkom je boetes, vertraging en inkomensverlies?

Internationaal zakendoen lijkt tegenwoordig heel eenvoudig, met allerlei webshopsoftware, snelle verpakkingsdiensten en internationale platforms. Toch gaat het nog vaak mis als het gaat om de  invoerrechten en omzetbelasting.

In deze webtalk vertelt Daniel De Vaney van Avalara hoe je bovengenoemde valkuilen vermijdt. Hij noemt de meest voorkomende valkuilen van het zakendoen over de grens van de EU naar de UK en de VS voor zowel de ervaren webwinkeliers als voor beginners.

Host: Hielko van der Molen (Digital Marketing Executive, trainer en coach Online Marketing)

Spreker: Daniel de Vaney (Tax Technology Solutions Manager Avalara)

Collectie: Crossborder 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond