-

Opkomst en toekomst van Progressive Web Apps

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Itonomy. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Itonomy’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Grote kans dat Progressive Web Apps (PWA) de toekomst van het online shoppen gaan veranderen. Kom er alles over te weten.

Bij veel bedrijven neemt de vraag naar nieuwe, interactieve en makkelijk te gebruiken applicaties toe. Waar zij in het verleden vaak moesten uitwijken naar een ‘native’ Android- of iOS-app, is het met de komst van de Progressive Web App (PWA) mogelijk geworden om een groot deel van de functionaliteiten van een native app te gebruiken in webapplicaties.

In deze video vertelt Ben van Steenbergen (CEO van Itonomy) alles wat je moet weten over PWA. Wat is het? Wie heeft het bedacht? Wat kan je ermee? Wie gebruiken het al? En tot slot: wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen en wat staat ons in de toekomst nog te wachten? Tune in en ontdek het!

Spreker: Ben van Steenbergen (CEO van Itonomy)

Collectie: Emerce Ecommerce 2021

Host: Krijn Schuurman

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond