-

‘Gast, waar is mijn vitrinekast’: B2B-commerce in de evenementenindustrie

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat Emerce je gegevens in de Emerce database zet en je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten stuurt, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De digitale transformatie van aanbodgedreven denken naar vraaggedreven handelen moet vaak gebeuren terwijl de business doorgaat.

Hoewel de RAI al behoorlijk vooropliep op het online kanaal leverde het digitale aanbod van producten en diensten jaarlijks nog 40.000 – soms emotionele – e-mails met vragen op. Aanbodgericht werken betekende dat de exposant moest weten hoeveel kilowatt er op de stand nodig zouden zijn.

Een scrumteam kreeg een jaar de tijd voor het traject van het in kaart brengen van de customer journey tot de livegang van een nieuwe, intuïtief te bedienen portal. Remco Pot vertelt hoe dat in zijn werk is gegaan.

Sprekers

Remco Pot, manager exhibitor services, RAI Amsterdam

Host

Gerco van Leeuwen, E-business specialist, Würth Nederland B.V.

Collectie

B2B digital

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond