-

Terugblik: Jelmer Zuidema, Meest Invloedrijke Recruitmentmarketeer (juryprijs)

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Jelmer Zuidema van Roadtrip ontving vorig jaar de juryprijs voor Meest Invloedrijke Recruitmentmarketeer. Wat heeft die prijs hem gebracht?

Rondom Emerce Recruitment 2021, een terugblik op de awards die werden uitgereikt voor de Meest Invloedrijke Recruiter. In deze video interviewt Bas Westland  in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de winnaar van de juryprijs voor Meest Invloedrijke Recruitmentmarketeer. Het gaat om Jelmer Zuidema van Roadtrip.

Roadtrip heeft een sterke focus op de datakant van recruitmentmarketing. In deze video vertelt Jelmer hoe je online het meest haalt uit je recruitmentdata en laat hij zien dat een dashboard meer brengt dan inzicht in je data. “Het is een middel om aan te schuiven aan de directietafel en opent deuren die normaal gesproken gesloten blijven.”

Dit interview voor Emerce Recruitment is mede mogelijk gemaakt door de video recruitment experts van Cammio en MovingPixel.

Spreker: Jelmer Zuidema (Mede-oprichter van Roadtrip)

Collectie: Emerce Recruitment

Host: Bas Westland

Kijk ook: Emerce Recruitment 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond