-

Waarom real-time transportation visability (RTTV) zo belangrijk is

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Een wereld zonder Real-Time Transportation Visibility is bijna ondenkbaar. Dit werd tijdens de COVID-19 crisis extra duidelijk.

Wat is Real-Time Transportation Visability (RTTV) en waarom heeft de B2B-industrie dit nodig om concurrerend te blijven? Dennis van Bodegom van Shippeo beantwoordt deze vragen in deze talk en vertelt meer over de achtergrond, de impact en de do’s en don’ts op basis van praktijkervaringen in de Europese markt.

Hij vertelt waarom het zo belangrijk is om te weten waar goederen zijn, wanneer ze aankomen en waarom ja dat wilt weten? Dennis wil kijkers inspireren om hun eigen business case zo snel en duidelijk mogelijk neer te zetten.

Host: Gerco van Leeuwen (E-Commerce specialist Würth)

Spreker: Dennis van Bodegom (Directeur Noordwest-Europa Shippeo)

Collection: B2B Digital 2021 (1)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond